Toegankelijkheidsverklaring

De gemeente Deventer wil dat iedereen deze website kan gebruiken. Komt u toch een pagina tegen die niet toegankelijk is? Meld dit dan bij ons.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Daarom gelden er functionele, technische en redactionele toegankelijkheidseisen voor websites van de overheid. Deze zijn vastgelegd in de Internationale richtlijnen voor webtoegankelijkheid

Wat doen wij aan toegankelijkheid?

  • Wij nemen toegankelijkheid vanaf de start mee in het ontwerp-, bouw en redactionele proces van onze websites;
  • Wij laten onze websites jaarlijks testen door ervaringsdeskundigen en een onafhankelijk onderzoeksbureau;
  • Wij trainen onze medewerkers en zorgen ervoor dat hun kennis over toegankelijkheid op peil blijft.

Toegankelijkheidsverklaring

Jaarlijks laten wij onze website testen door ervaringsdeskundigen en een onafhankelijk onderzoeksbureau. Op basis van de resultaten voeren wij de verbeteringen uit. De stand van zaken publiceren wij in de toegankelijkheidsverklaring. In de afbeelding hieronder ziet u wat de huidige status is van de toegankelijkheid van deze website.

Toegankelijkheidslabel van Gemeente DeventerEigen verklaring over de toegankelijkheid van de website: https://www.deventer.nl/. Gemeente Deventer is wettelijk verplicht om deze website voor iedereen toegankelijk te maken. De status van de website, op basis van een eigen verklaring is: Eerste maatregelen genomen.Er is geen toets op toegankelijkheidsclaims uitgevoerd. Het is niet bekend ofhet bewijs voldoet aan de gestelde eisen om de verklaring inhoudelijk tekunnen beoordelen.Ga naar de toegankelijkheidsverklaring:- Om de volledige, officiële verklaring in te zien;- Om een toegankelijkheidsprobleem te melden;De verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22-09-2020.Eigen verklaring over de toegankelijkheid van de website:https://www.deventer.nl/Gemeente Deventeris wettelijk verplicht om deze website voor iedereen toegankelijk te maken.De status van de website, op basis van een eigen verklaring is:Eerste maatregelen genomenAABBCCDDEEC

Contact

Bent u een pagina tegengekomen, die niet toegankelijk is? Neem dan contact met ons op via webredactie@deventer.nl of telefonisch op nummer 14 0570.